EXTERIEUR
ONTWERP

  Naast interieurs ontwerpt Casa dell'Ambrosia ook exterieurs.

Esthetiek, maar ook gebruiksgemak en/of woon- en werkcomfort, staan bij ons hoog in het vaandel.
Uiteraard zorgen wij er ook voor dat ons ontwerp naadloos aansluit op de omgeving en voldoet aan alle door de landelijke of regionale overheden gestelde regels.

Wanneer u heeft gekozen om zelf een huis te laten bouwen of als u graag een bijgebouw bij uw woning wilt, dan kunnen wij dit voor u ontwerpen.
Ook staan wij altijd tot uw beschikking voor kleinere ontwerpen, van een serre of een dakkapel, tot de plaatsing van een raam of het verplaatsen van een wand.
Dit biedt vooral ook perspectief, wanneer voor de verbouwing een vergunning dient te worden aangevraagd, zoals bij Gemeentelijke of Rijksmonumenten, of als uw pand valt binnen een beschermd dorps- of stadsgezicht.

Desgewenst zullen wij ons technische tekenwerk (2d/tweedimensionaal) visualiseren met exclusieve en zeer professionele driedimensionale tekeningen (zogenaamde 'renderings'), waarover u meer kunt lezen in het submenu: '3D-VISUALISATIES', maar u kunt ook direct op de voorgaande tekst klikken.

Hiernaast bieden wij u ook de mogelijkheid om een gedeeltelijke of de algehele esthetische begeleiding van de uitvoering van het project door ons te laten uitvoeren.

Dit houdt in dat wij toezicht houden op alle technische aspecten die door de bouwer (óf een onderaannemer) zijn uitgevoerd en we gaan evt. alle benodigde gesprekken aan, die voor een goed eindresultaat noodzakelijk zijn.

Met name bij nieuwbouwprojecten is het vaak door de vele deadlines wenselijk om samen met de bouwer de mogelijkheden en de diverse technische details door te nemen.
Mocht de bouwer à la minute een ontwerptekening nodig hebben, dan zorgen wij dat hij deze dan ook direct ontvangt.
Dit kan veel tijd, kosten en zorgen besparen.

Wij zorgen ervoor, dat u altijd binnen enkele dagen bediend wordt, waardoor de verbouwing of nieuwbouw niet weken lang stil hoeft komen te liggen, of erger nog: waardoor de beoogde wijziging of aanpassing in zijn geheel niet door kan gaan.

Voor elk (exterieur)ontwerp geldt uiteraard dat u zich er goed bij zal voelen!Mocht onze professionaliteit en betrokkenheid u aanspreken, dan kunt u vrijblijvend met ons in contact treden. Door op het woord 'CONTACT' te klikken, komt u in het gelijknamige submenu waar u de benodigde contactgegevens vindt.