INTERIEUR
ONTWERP

  Naast exterieurs ontwerpt Casa dell'Ambrosia ook interieurs.

De ontwerpen die ons bedrijf verzorgt, voldoen aan de hoogste eisen van esthetiek, zonder het gebruiksgemak of bijvoorbeeld het woon- en/of werkcomfort hierbij uit het oog te verliezen.

Het interieurontwerp omvat een totaalpakket waarin o.a. elke ruimte digitaal wordt uitgetekend, alle benodigde details worden uiteengezet, stoffering en kleurstellingen worden omschreven en de keuze van meubilair en/of maatwerk wordt aangegeven. Door nauwe samenwerking met diverse gerenommeerde bedrijven kunnen wij als u dat wilt het maatwerk ook volledig voor u verzorgen. Of het nu om een kast, een keuken, een lamp of een openhaard gaat, wij nemen hierin graag voor u het voortouw.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende gebieden. Hierbij kan gedacht worden aan: particulieren, hoteleigenaren, woningbouwcoöperaties, projectontwikkelaars, winkeliers, restauranthouders en bijvoorbeeld aan de overheid.

Om een passend interieurontwerp te kunnen maken is het voornamelijk belangrijk goed te luisteren naar de wensen van u als klant.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zullen we aangeven hoe we dit voor u kunnen vertalen naar een ontwerp.

Het interieurontwerp bestaat voornamelijk uit tekenwerk en of schetsen, maar uiteraard kan dit worden uitgebreid met materiaalvoorbeelden, zoals: kleurkaarten en 3d-visualisaties. Hiernaast bieden wij u ook de mogelijkheid om een gedeeltelijke of de algehele esthetische begeleiding van de uitvoering van het project door ons te laten uitvoeren.

Dit houdt in dat wij toezicht houden op alle technische aspecten die door de bouwer (óf een onderaannemer) zijn uitgevoerd en we gaan evt. alle benodigde gesprekken aan, die voor een goed eindresultaat noodzakelijk zijn.

Met name bij nieuwbouwprojecten is het vaak door de vele deadlines wenselijk om samen met de bouwer de mogelijkheden en de diverse technische details door te nemen.
Mocht de bouwer à la minute een ontwerptekening nodig hebben, dan zorgen wij dat hij deze dan ook direct ontvangt.
Dit kan veel tijd, kosten en zorgen besparen.

Wij zorgen ervoor, dat u altijd binnen enkele dagen bediend wordt, waardoor de verbouwing of nieuwbouw niet weken lang stil hoeft komen te liggen, of erger nog: waardoor de beoogde wijziging of aanpassing in zijn geheel niet door kan gaan.

Voor elk (interieur)ontwerp geldt uiteraard dat u zich er goed bij zal voelen!

Mocht onze professionaliteit en betrokkenheid u aanspreken, dan kunt u vrijblijvend met ons in contact treden.
Door hier te klikken komt u in het submenu 'CONTACT', waar u de benodigde contactgegevens vindt.


Copyright 2013. Photography: Visions. Styling: N. Schinkelshoek