MAATWERK MEUBELS

  Casa dell'Ambrosia ontwerpt alles met evenveel gevoel voor esthetiek en met de grootste zorgvuldigheid. Onze ontwerpen zijn altijd op maat gemaakt en verrijken elke ruimte, dus zowel binnen als buiten, met een uniek en exclusief design.

Door de verregaande materiaal- en productkennis van initiatiefneemster Nicole Schinkelshoek, ontstaat er een veel bredere keus in materialisering en afwerking van een product.
Nicole heeft haar brede kennis opgedaan in de 'Super Yacht-branche', wat haar in staat stelt om ook aan uw meubel desgewenst een exclusieve uitstraling te geven.
Desalniettemin realiseren we ons, dat dit niet voor iedereen zal zijn weggelegd.
Daarbij komt dat smaken verschillen en niet iedereen van deze luxe houdt, waardoor we ons ook hebben toegelegd op meer rustieke en sobere producten, die voor iedereen betaalbaar zijn.
Onze meubelontwerpen voldoen altijd aan uw smaak en passen dus bij ieder interieur.

Zodra een ontwerp definitief door u is goedgekeurd, gaan we voor u op zoek naar ervaren vakmensen, die het product voor u uit kunnen voeren
Door onze ervaring op dit gebied werken we reeds nauw samen met erkende meubelmakers en stoffeerders en uiteraard zorgen we ervoor dat u bediend zal worden door de partijen, die de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden.

De maatwerk meubels, die wij voor u ontwerpen kunnen uiteraard zeer divers zijn, maar voor de beeldvorming volgt er hieronder een selectie, te weten:

- Tafels
- Stoelen
- Banken
- Kasten
- Keukens
- Lampen
- Bed-achterwanden
- TV-kasten
- Open haarden
- Radiatorombouwen
- Bibliotheken

Voor een hierboven genoemd ontwerp, of voor een meer specifiek design, komen we graag met u in contact, wat kan als u hier klikt.