MOODBOARDS

  Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en u tevens een impressie te geven, van het beeld dat wij na het oriënterende eerste gesprek hebben bij uw toekomstige interieur, leveren wij een zogenaamd 'moodboard'.
Dit is een gestileerd ontwerp, waarop kemerkende elementen van een interieur, zoals: kleur, stijl, sfeer en materiaalgebruik tot uiting komen, met de intentie om na te gaan of wij als ontwerper een interieur in gedachte hebben genomen, dat u daadwerkelijk aanspreekt.

Hierdoor kunnen hiaten in een vroeg stadium worden ontdekt, wat ons een hoop werk bespaart en u ervoor behoedt, dat u onnodig kosten hoeft te maken.
Mocht een moodboard u bijvoorbeeld totaal niet aanspreken, dan wordt samen met u bekeken, wat u er niet aan zint en uiteraard zullen wij dan onze conclusies trekken en met een beter voorstel komen.
Een interieur dat voortvloeit uit een bepaald moodboard en dat u niet aanspreekt, zal natuurlijk nooit verder worden uitgewerkt.

Hieronder ziet u een willekeurig moodboard, dat wij na vooroverleg met een cliënt(e) voor hem/haar gemaakt hebben.
De betreffende cliënt(e) was overigens erg onder de indruk van het moodboard, waardoor wij voor hem/haar verder konden gaan.


Voorbeeld moodboard. Copyright Casa dell'Ambrosia 2014     


De kosten voor een moodboard zijn relatief laag, maar aangezien het zoeken naar de stijl die u op het lijf geschreven is doorgaans aardig wat tijd vergt, moeten we deze wel factureren.
Echter, wanneer het moodboard uiteindelijk tot een opdracht leidt, zullen deze worden verrekend en dus in mindering worden gebracht

De kosten voor een moodboard bedragen: € 100,- exclusief btw. en exclusief de kosten, die worden berekend voor een oriënterend gesprek.

Door middels het submenu 'CONTACT', met ons in contact te treden, kunt u desgewenst een moodboard aanvragen, 'al dan niet' voorafgegaan door een oriënterend gesprek.
Andere manieren om ons vooraf van de benodigde informatie te voorzien zijn bijvoorbeeld per telefoon of per E-mail.