STYLING VOOR O.A.
PHOTOSHOOTS

  Naast het interieurontwerp verzorgt Casa dell'Ambrosia ook de 'styling' voor u.

Wij zoeken voor u een stijl waar binnen u zich prettig voelt, of waarin uw product het beste uitkomt. Deze stijl brengen we tot uiting met een aansprekend kleurgebruik en met passende accessoires. Vanzelfsprekend gebeurt dit op locatie, dus op de plek die u het beste lijkt of die wij in overleg met u voor u hebben geselecteerd.

Naast de styling voor woningen en zakelijke panden verzorgen wij ook de styling voor uw bedrijfsfeest, familiefeest, bruiloft, jubileum, receptie, of andere bijzondere gelegenheid.
Desgewenst verzorgen wij ook bloemstukken en beplanting.

Hiernaast is Casa dell’Ambrosia gespecialiseerd in de styling (op locatie) voor commerciële én non-commerciële photoshoots. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan leveranciers/productontwikkelaars, die een product in de markt willen zetten en het hiertoe binnen een luxe omgeving willen laten fotograferen.
Ook kunnen we bijvoorbeeld voor onroerendgoedbezitters het interieur van een object (re)stylen, om een voorgenomen of slepende verkoop (of verhuur) van een pand te bevorderen.

We zijn gewend in nauw verband samen te werken met professionele fotografen en we zijn natuurlijk zolang als hij of zij ons nodig heeft beschikbaar, zodat we samen tot een zo goed mogelijk beeld kunnen komen.

We maken gebruik van onze eigen stylingproducten en bezitten een breed assortiment, van antiek/klassiek tot hypermodern.
Ook kennen we leveranciers, die tegen een kleine vergoeding producten beschikbaar stellen, voor tijdelijke photoshoots.

Als u met ons in contact wilt komen, dan kan dat door naar het submenu 'CONTACT' te gaan.


Photography: Visions. Styling: N. Schinkelshoek. Copyright 2013