TAPIJTONTWERP

  Bij Casa dell'Ambrosia kunt u terecht voor unieke en zeer hoogwaardige kleden/tapijten.

Iedere kleurcombinatie en uitvoering is mogelijk, zodat we altijd een smaakvol en passend kleed of tapijt voor uw interieur samen kunnen stellen.

Wij ontwerpen alle dessins zelf, tenzij anders met u overeengekomen en we kunnen in diverse materialen en de daaraan gekoppelde kwaliteiten, zoals bijvoorbeeld: wol, zijde en linnen, leveren.

Voor personen die zelf erg creatief zijn, bieden we de unieke mogelijkheid om een eigen creatie in te brengen.
Ook als het u in mindere mate te doen is om het creatieve aspect, maar het bij u meer draait om een uniek en zelf ontworpen kleed, zal deze optie erg in de smaak vallen.

Een handgetekende schets is vaak al voldoende voor ons, om tot een professionele technische tekening te komen, die ook door de computergestuurde machines in de fabriek en door de zich in het buitenland bevindende en dus overwegend niet-Nederlandstalige gebruikers ervan, goed geïnterpreteerd kunnen worden.

Na de omzetting van uw eigen ontwerp naar een professionele werktekening, zal een eventuele onregelmatigheid in uw ontwerp, bijvoorbeeld als een patroon niet goed uitkomt, aan u worden teruggekoppeld, wat vervolgens samen met ons kan worden verholpen.

Zodra het ontwerp vrij is van onvolkomenheden, zal in samenspraak met u de bijbehorende materialisering (textielsoort, draaddikte, steeksoort, draadlengte, kleur etc.) worden bepaald.
Dit gebeurd aan de hand van een van onze uitgebreide sample-boxen.

Nadat ook hieruit een keuze naar voren is gekomen, zal het ontwerp door ons naar de fabrikant worden opgestuurd.
Voor de zekerheid wordt er altijd eerst een 'tapijt-sample' gemaakt, dat tegen betaling van een kleine vergoeding aan u ter beoordeling kan worden overgedragen.

Mocht het tapijt-sample aan al uw eisen voldoen, dan kan het definitieve tapijt besteld worden, waarbij enige levertijd in acht dient te worden genomen.
Het eindresultaat zal het wachten echter rijkelijk belonen!

Hieronder volgen nog enkele redenen, waarom u uw kleed/tapijt zelf zou kunnen ontwerpen, namelijk:

- u zoekt een kleed/tapijt, dat inmiddels niet meer gemaakt wordt.
- u zoekt een kleed/tapijt, dat een persoonlijke tekst of afbeelding bevat
- u wilt een kleed/tapijt geven aan een vriend(in) of familielid, ter gelegenheid van een
   memorabele gebeurtenis (bijv.: huwelijk; geboorte, jubileum; diploma etc.).
- u zoekt een kleed/tapijt met afwijkende motieven en/of kleurencombinaties, om in uw
   bestaande interieur te verwerken.

Ziet u een goede reden? mail ons dan snel....!Design by Casa dell'Ambrosia. Copyright 2014     Wij voeren geen handel met fabrikanten die zich schuldig maken aan kinderarbeid of uitbuiting.