TECHNISCH TEKENWERK

  Casa dell'Ambrosia verzorgt al het technische tekenwerk door gebruikmaking van professionele software, zoals (AUTO)CAD.
Dit bespoedigt en vergemakkelijkt de samenwerking en de communicatie met andere professionele bedrijven, zoals erkende bouwbedrijven en projectontwikkelaars.

Ook biedt een CAD-systeem voordelen, wanneer er een (ver)bouwvergunning dient te worden aangevraagd.
Bij de aanvraag van een dergelijke vergunning verzorgen wij graag uw tekenwerk en hiernaast kunnen wij tevens een adviserende rol spelen.

Het technische tekenwerk dat wij voor u verzorgen is uiteenlopend en kan in principe alles omvatten. Ter indicatie kunnen we de onderstaande voorbeelden noemen, te weten:

- plattegronden
- wandaanzichten
- gevelaanzichten
- doorsnedes
- principe details
- verlichtingsplannen
- 3d-visualisaties (zie gelijknamig submenu)

Gezegd dient te worden, dat onze tekeningen dienen als leidraad, maar de praktijk heeft uitgewezen, dat bouwers en projectontwikkelaars, die normaliter zelf bouwkundigen in dienst hebben, onze tekeningen vaak als 'blauwdruk' gebruiken wanneer er werktekeningen gemaakt worden.

Het tekenwerk dat Casa dell'Ambrosia aanlevert is dus zeer professioneel en geeft u als klant een zeer goed gevoel, maar het zorgt er ook voor dat de verstandhouding tussen u en de eventuele andere partijen optimaal blijft, wat kan resulteren in een veel voorspoedigere voortgang van de bouw/verbouwing.