TUINONTWERP

  Naast in- en exterieurs ontwerpt Casa dell'Ambrosia ook tuinen.

U krijgt een volledig uitgewerkt ontwerp en daarbij verzorgen wij tevens een uitgebreid beplantingsadvies, wat in nauwe samenwerking met erkende hoveniers wordt uitgewerkt.

Ook kennen wij de wegen naar erkende (en betaalbare) steenhandelaren, alwaar wij voor u een voorselectie kunnen maken, zodat de definitieve keuze voor u wordt vergemakkelijkt.

Misschien overbodig om te op te merken, maar een tuinontwerp gaat óf kan in ieder geval verder gaan dan uitsluitend de beplanting en/of bestrating.
U kunt bijvoorbeeld ook denken aan een ontwerp van een fontein, een vijver, een zwembad, een maatwerk speeltoestel voor kinderen, een middeleeuwse groente- en moestuin (kloostertuin), een Japanse rotstuin, een hypermoderne pergola, een vollière of ander dierenvertrek.


Design door Casa dell'Ambrosia. Copyright 2014


In sommige gevallen dient een stuk grond eerst te worden ontdaan van oude tuinaccessoires en/of beplanting. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan woekerend onkruid, aan een verstikkende 'klimop', of aan een oude vervallen boom. Door onze ervaringen met bekwame en betaalbare vakmensen, kunnen we voor u eventueel bemiddelen, wat u mogelijk veel kosten zou kunnen besparen.